030 220 29 94

Welkom in onze winkel en schoenmakerij!

Bezoek je De Bilt, kom dan ook even naar onze gezellige winkel en ambachtelijke schoenmakerij. We laten je graag kennismaken met ons assortiment. We helpen je met sterke onderhoudsproducten, een prachtige aktetas, een mooie riem of een goed paar sokken.

Een cadeautje voor elk geefmoment!

Wil je iets weggeven en degene die het ontvangt zelf iets moois, nuttigs of blijvends laten kiezen? Of spaart hij of zij bijvoorbeeld voor een prachtige leren tas? Ga dan voor onze eigen waardebon en bepaal zelf de bestedingsruimte. Je kunt hem afhalen in onze winkel of hier online bestellen.

Cadeaubon bestellen
SMB-web-cadeaubon.png

Ons vind je in de winkel.

SMB-web-portret-Arja

Arja.

Het assortiment in onze winkel hebben we heel bewust gekozen. We letten altijd als eerste op de kwaliteit. Uiteraard moet de prijs ook goed zijn. Onze passie voor echt lederen producten zie je terug in royale collectie riemen, tassen en portefeuilles.

schoenmaker-34-LR.jpg

Van der Meyden sr.

SMB-_pho4548-bedrijfsreportage-LR-135

Wij repareren jouw schoenen.

SMB-web-portret-Gijsbert

Gijsbert.

Jaren geleden ben ik in het vak gerold. Het begint een zeldzaam vak te worden, dat ambacht wil ik graag in ere houden. Om elk type schoen te kunnen repareren investeren we continu in bijna zeldzaam, specifieke machines.

SMB-web-portret-Damian

Damian.

SMB-_pho4739-bedrijfsreportage-LR-184

Direct contact


Goed advies geeft jou het juiste loopcomfort!

Wil je jouw schoenen laten repareren? Bezoek onze winkel en wij adviseren je persoonlijk.

Plan jouw route.

Formulier